İşletmecilik Meslek Yüksekokulu 1. Akademik Kurul Toplantısı

İşletmecilik Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi 1. Akademik Kurul Toplantısı, İMYO Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Saka, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Tuğba Çedikci ve Öğr. Gör. Ayşegül Kılıç’ın başkanlığında; tüm akademik personelin katılımıyla 30 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı genel hatlarıyla değerlendirildi ve Bahar Yarıyılında yapılacak çalışmalar-programlar görüşüldü. İşletmecilik Meslek Yüksekokulu’nun öğrenci durumunun, kontenjanların doluluk oranlarının, üniversitenin akademik başarı durumunun ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantıda, 3 artı 1 sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Öğr. Gör. Mehmet Saka; sistemin hem sektör için hem de öğrenciler için son derece önemli olduğunun altını çizdi. Öğr. Gör. Saka, 3 artı 1 sistemi sayesinde sektörün kalifiye eleman ihtiyacının karşılanacağını ve bunun yanı sıra öğrencilerin de teorik bilgilerini uygulamaya dönüştürebileceklerini söyledi.

Akademik Kurul Toplantısı, akademik personelin görüş, fikir ve temennileri ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/01/2019 - 09:47