“İşletmelerde Karşılaşılan Sağlık Sorunları ve Çözüm Önerileri” Başlıklı Panele Fenomen Doktorlar Damga Vurdu

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İşletme Yönetimi Programı ve Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı iş birliğinde, 19 Mart Salı günü “İşletmelerde Karşılaşılan Sağlık Sorunları ve Çözüm Önerileri” başlıklı bir panel düzenlendi. 

Tıp Bayramı kapsamında Ataköy yerleşkemizde gerçekleştirilen panelin 1. oturumuna Öğr. Gör. Tuvana Eroltu’nun moderatörlüğünde “Fenomen Doktorlar” olarak bilinen Dr. Hakan Tüfekçi, Dr. Ramadan Moueminoğlu ve Dr. Hüseyin Akça katıldı. Sosyal medyanın zararları, gündelik hayatımıza etkileri ve sosyal medyanın nasıl daha yararlı kullanılabileceği konuları ön plana çıktı.

Medicana Hastanesi Havacılık Tıp Merkezi Baş Hekimi Cem Başaran, Medicana Hastanesi Nöroşirurji Bölümü’nden Op. Dr. Halil İbrahim Sun ve Cihangir Fizyolife Kurucusu Öğr. Gör. Fizyoterapist Salih Doğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen panelin 2. oturumunda; havacılık sektöründe çalışan bireylere yönelik omurga sağlığı, bel ve boyun fıtığı ve anormal koşullar içinde havacılık personelinin normali yakalama zorunluluğu gibi konulardan bahsedildi.
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 04/12/2019 - 15:31