İstanbul 3. Havalimanı ORAT Projesi

İstanbul Kültür Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak IGA yeni havalimanında gerçekleşen Operasyonel Hazırlık ve Havalimanı Transferi (ORAT) entegre deneme projesinin bir parçası olarak ülkemiz ve dünya sivil havacılığının gelişimine katkıda bulunulmuştur.

Uçuş Harekat Yöneticiliği Program Başkanı Öğr.Gör. Nur Tuğçe Doğan ve Uçak Teknolojisi Program Başkanı Öğr.Gör. Faruk Kara koordinatörlüğünde yapılan katılımda; Uçuş Harekat Yöneticiliği Programı ve Uçak Teknolojisi Programı öğrencileri İstanbul Graund Airport hakkında bilgi sahibi olmuş, havalimanlarında yapılan tüm operasyonları birebir test etmiş, havalimanlarında yaşanılan aksaklıklar hakkında bilgi sahibi olmuş ve iş hayatında karşılaşacakları aksaklıkların çözüm yolları hakkında yorum yapabilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:52