İstanbul Kültür Üniversitesi Havacılık Koordinatörlüğü Atlasglobal Havayolları İle Toplantı Yaptı

T.C İstanbul Kültür Üniversitesi çatısı altında yer alan Havacılık Koordinatörlüğü 19 Temmuz 2018 Perşembe günü Atlasglobal Havayolları ile toplantı yaptı. İşletmecilik Meslek Yüksekokulu - Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Havacılık Programları ve Atlasglobal öğrecilerin sektör ile yakın temas kurması amacı ile eğitim işbirliği yapmak, konferans düzenlemek ve AFA-Kültür Üniversitesi arasında karşılıklı eğitmen alışverişi yapmak üzere görüşüldü.

Toplantıya Atlasglobal Havayolları’ ndan Genel Müdür Yardımcısı Nevzat ARSLAN, Kurumsal İletişim ve Dijital Pazarlama Başkanı Evrim ONAT, Uyumluluk İzleme ve Emniyet Başkanı İ. Serdar HOŞGEL, Kültür Üniversitesi Havacılık Koordinatörü Nur Tuğçe DOĞAN, IGESIB Birim Başkanı Selen ÇELİKOZ, Kabin Hizmetleri Program Başkanı Tuvana EROLTU katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/20/2018 - 15:55