İstanbul Kültür Üniversitesi Havacılık Koordinatörlüğü ile Academy Aviatıon Buluşması

T.C İstanbul Kültür Üniversitesi çatısı altında yer alan Havacılık Koordinatörlüğü 19 Temmuz 2018 Perşembe günü Academy Aviation ile toplantı yaptı. İşletmecilik Meslek Yüksekokulu - Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Havacılık Programlarından Uçuş Harekât Yöneticiliği, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri, Sivil Hava Ulaştırma İşletme Programlarının SHGM tarafından yetkilendirilmesi amacı ile görüşüldü.

Toplantıya Academy Aviation’dan Eğitim Müdürü Ulduz NURİOĞLU DİKİCİGİL, Kültür Üniversitesi Havacılık Koordinatörü Nur Tuğçe DOĞAN, İş Geliştirme Birim Başkanı Selen ÇELİKOZ, Kabin Hizmetleri Program Başkanı Tuvana EROLTU ve Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Neyir TEKELİ katıldı. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/20/2018 - 15:51