İstanbul Kültür Üniversitesi ile Kariyer.net Arasında İş Birliği

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ile Kariyer.net arasında, 3 Şubat 2021 Çarşamba günü eğitimde iş birliğine yönelik toplantı yapıldı. Microsoft Teams platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilen toplantıya Kariyer.net Pazarlama İletişimi Uzman Yardımcısı Sena Altan ile İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan ve İKÜ İnsan Kaynakları Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Kübra Mertel katıldı. Etkili CV hazırlama, CV bilgilerini daha görünür kılma ve mülakatlarda yetkin olma konusunda öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda; bahar dönemi için kariyer eğitimi ve gelişimine yönelik online seminer-eğitimlerin organize edilmesi yönünde adımlar atıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/17/2021 - 00:13