İstanbul Kültür Üniversitesi ile Türkiye Triko Sanayicileri Derneği Arasında Staj ve Eğitim İş Birliği Protokolü İmzalandı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) ile Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD) arasında, geleceğin tekstil uzmanlarını yetiştirmek amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. 

Zeytinburnu Kaymakamı Adem Uslu, TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv, TRİSAD Yönetim Kurulu üyeleri ve TRİSAD Eğitim Sorumlusu Murat Tataoğlu gibi isimlerin katıldığı protokol, 6 Haziran Perşembe günü Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. 

İmza töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe, iş birliğinin öğrencilere sağlayacağı fırsatların altını çizdi ve İKÜ'nün eğitimdeki yenilikçi yaklaşımına vurgu yaptı. 
TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv, derneğin sektöre ve eğitime faydalarından bahsetti. TRİSAD Tekstil Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nesrin Akgün ise, iş birliğinin mesleki eğitime yapacağı katkıları anlattı.

Gerçekleştirilen bu iş birliği, Türkiye'de tekstil sektöründe eğitimin gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/10/2024 - 10:03