İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Toplantısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Sigortacılık Meslek Komitesi, üniversitelerin sigortacılık bölüm başkanları ve akademisyenleri ile 14 Haziran 2022 tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının katılımcıları arasında İTO Meclis ve Komite Üyeleri, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ile Oto Dışı Eksperler Derneği Başkanı Engin Özaydın yer aldı. Moderatörlüğünü İTO Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin Duru’nun üstlendiği toplantıya; İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Sevimli Saitoğlu ve Öğr. Gör. Şebnem Davrak katıldı. Toplantıda, öğrencilerin staj ve mezuniyet sonrası işe alınma süreçleri, üniversiteler ile sektörün iletişim kanallarının güçlendirilmesi, müfredatların saha ile uyumlu hale getirilmesi gibi konulardan bahsedildi. Ayrıca dijitalleşmede ortak bir stratejinin belirlenmesi ve staj konusunda merkezi bir havuz sisteminin oluşturulması da önerildi.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/05/2022 - 14:51