“Kriz ve Belirsizlik Durumlarında Girişimlerin Yaşam Eğrisi” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO), 20 Nisan Pazartesi günü İstanbul Ticaret Odası iştiraklerinden Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM) Direktörü İbrahim Elbaşı’nın konuk olduğu “Kriz ve Belirsizlik Durumlarında Girişimlerin Yaşam Eğrisi” başlıklı bir e-seminer düzenledi. İbrahim Elbaşı, yeni dünya düzeninde girişimcilik ekosisteminin değişen dinamikleri, entelektüel sermayenin artan önemi, yeni nesil iş modelleri, iş modellerinde yaşanan dijital dönüşüm, yeni nesil girişimcilik ve yalın girişimler gibi önemli konular hakkındaki bilgilerini paylaşarak öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Öğrencilerimiz, girişimcilik alanında yeni dinamikler ve değişen trendler hakkında bilgi sahibi oldular.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 04/21/2020 - 15:12