Lojistik Sektöründe Kadınların Yükselişi

İstanbul Kültür Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından, 8 Mart 2021 Pazartesi günü “Lojistik Sektöründe Kadınların Yükselişi" başlıklı e-seminer serisi düzenlendi. Lojistik Program Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Kılıç'ın moderatörlük görevini üstlendiği etkinlik, üç oturum şeklinde gerçekleşti. Üç etkinliğe de katılan öğrencilerimize katılım belgesi verildi.

İlk oturuma konuşmacı olarak katılan UPS Müşteri Tecrübe Merkezi Müdürü Merve Mut Tatlı, kadın ve erkeğin iş hayatında eşit temsil edilmesi gerektiğinden ve iş hayatındaki tecrübelerinden bahsetti. 

Lojistik Sektöründe Kadınların Yükselişi
İkinci oturum konuşmacısı Mars Lojistik İnsan Kaynakları Direktörü Nihal KANSU, kadınların kendini sadece bir alanla sınırlandırmayıp birçok alanda tecrübe edinebileceğini ve kendi firmalarındaki insan kaynakları uygulamalarından söz etti.

Lojistik Sektöründe Kadınların Yükselişi

Son olarak, üçüncü oturuma konuşmacı olarak katılan Link Lojistik'ten Sıvı ve Gaz Taşımacılığı Departman Müdürü Pınar Uysal; konuşmasında bir kadının bir erkek kadar ağır işlerde üzerine alacağı sorumlulukların üstesinden geleceğini, ve bu sektörde bir kadın olarak daima kendimizi geliştirip yabancı dil kavramının üzerine düşülmesinin gerektiğini vurguladı. 
 
Lojistik Sektöründe Kadınların Yükselişi 
Farkındalık oluştmak adına Lojistik Kulübü yönetim kurulu kadın üyeleri; bu etkinlikte ön planda bulundular. Öğrencilerimize ilham kaynağı olan konuklarımız, etkinliğin sonunda öğrencilerimizin merak konulara da açıklık getirdiler.


Son Güncelleme Tarihi: Ct, 05/15/2021 - 01:26