“Marmara Üniversitesi Merkez Kütüphane Gezisi”

İKÜ Sağlık Kulübü ile Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı iş birliğinde, “Sağlık Bilimleri Kütüphaneciliği” dersi kapsamında 1 Aralık 2022 Perşembe günü Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Başkanlığı’na ve Prof. Dr. Orhan Oğuz Merkez Kütüphanesi’ne gezi düzenlendi. Öğr. Gör. Canan Bulut rehberliğinde 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide; kütüphaneye kaynak edinme süreçleri, kaynakların tasniflenmesi ve erişimi, elektronik veri tabanlarının kapsamı ve önemi konularında yetkililer öğrencilere kapsamlı bir sunum yaptı ve ardından kütüphane turu gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda öğrencilerin konu ile ilgili soruları, Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı’ndan görevlendirilen Tuğba Örün Çınar ve ekibi tarafından cevaplandırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/19/2022 - 11:50