Marmara Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Gezisi

İKÜ Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı, “Sağlık Bilimleri Kütüphaneciliği” dersi kapsamında 22 Aralık Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Başkanlığı’na ve Prof. Dr. Orhan Oğuz Merkez Kütüphanesi’ne gezi düzenledi. Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz gözetimindeki 2. sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide, her birimden sorumlu bir personel tarafından; kütüphaneye kaynak edinme süreçleri, kaynakların tasniflenmesi ve erişimi, elektronik veri tabanlarının kapsamı ve önemi konularında öğrencilere kapsamlı sunum yapılarak kütüphane turu gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda öğrencilerin konu ile ilgili soruları, Marmara Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personelleri tarafından cevaplandırıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/14/2022 - 09:59