"MICROSOFT TÜRKİYE PEAKUP MICROSOFT FORMS ONLINE EĞİTİM" WEBINARI

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ile Microsoft Türkiye PEAKUP, eğitimde iş birliği çalışmaları kapsamında 5 Şubat 2021 Cuma günü Microsoft Forms eğitimi düzenlendi. Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlük görevini İşletme Yönetimi Program Danışmanı Öğr. Gör. Emine Anık üstlendi. Eğitimde Microsoft Türkiye Peakup kıdemli İş Danışmanı Hande Tarhan tarafından; Microsoft Forms uygulamasının içeriği, kullanım özellikleri, anket-test-yoklama oluşturma, yönlendirici değerlendirmesi oluşturma, anket, test vb. gibi form uygulamalarının paylaşım işlemleri ve form sonuçlarının analizi hakkında bilgi verildi. Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 22:08