“MICROSOFT TÜRKİYE PEAKUP ONEDRIVE ONLINE EĞİTİM” WEBINARI

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ile Microsoft Türkiye Peakup eğitimde iş birliği çalışmaları kapsamında, 22 Ocak 2021 Cuma günü Microsoft OneDrive eğitiminin ikinci aşamasını içeren e-seminer düzenlendi. Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan’ın üstlendiği eğitimde Microsoft Türkiye Peakup Kıdemli İş Danışmanı Hande Tarhan tarafından; OneDrive uygulamasının içeriği, özellikleri ve önemi, bulut depolamanın faydaları, OneDrive excel dosyaları ve normal excel dosyaları arasındaki farklar, OneDrive excel dosyalarının normal excel dosyalarına dönüştürülme işlemleri, OneDrive sistemi üzerinden eski versiyonlu dosyalara erişim ve OneDrive dosyalarının internet bağlantısı olmadan kullanımına yönelik senkronizasyon işlemleri hakkında bilgi verildi. Eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/17/2021 - 00:22