“MICROSOFT TÜRKİYE PEAKUP ONENOTE ONLINE EĞİTİM” WEBINARI

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı ile Microsoft Türkiye Peakup eğitimde iş birliği çalışmaları kapsamında, 29 Ocak 2021 Cuma günü Microsoft OneNote eğitimi düzenlendi. Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. N. Gözde Bircan’ın üstlendiği eğitimde Microsoft Türkiye Peakup İş Danışmanı Nisa Demir tarafından; OneNote uygulamasının içeriği, özellikleri, bölüm bazlı not alma, not içerisinde alt başlık açma, not içerisinde bölüm ekleme, not kopyalama ve taşıma, görev listesi oluşturma, not içerisinde ikon kullanma ve etiketleme yapma, not içerisinde link, resim, tablo, online video ve sesli not ekleme, not içerisinde matematiksel hesaplama yapma, not içerisinde akademik makale araştırması yapma, not içerisine makale yapıştırma, sesli olarak not veya makale okutma, not içerisinde farklı yazım tekniklerini kullanma ve sayfa renklendirmesi yapma, not veya makale çevirisi yapma fonksiyonları gibi konular hakkında bilgi verildi. Eğitim katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 22:46