Moda Tasarımı Programı, “IF Moda EXPO Uluslararası Moda, Hazır Giyim ve Aksesuar Sanal Fuarı”na Katıldı

T.C. Ticaret Bakanlığı onaylı e-ihracat platformu globalpiyasa.com iş birliğiyle gerçekleştirilen “IF MODA EXPO Uluslararası Moda, Hazır Giyim ve Aksesuar Sanal Fuarı”, birçok firmanın katılımı ile açıldı. 8 Haziran 2021-30 Nisan 2022 tarihleri arasında açık olacak sanal fuarda, İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı, ziyaretçilerini bekliyor.

Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) iş birliği ile lansmanı 8-11 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen IF Moda Expo Uluslararası Moda, Hazır Giyim, Tekstil, Saraciye, Ayakkabı ve Aksesuar Sanal Fuarı; B2B, URGE, webinar gibi birçok dijital etkinliklerle bir yıl boyunca açık kalacak.

Fuar hakkında detaylı bilgi için…

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/28/2022 - 11:44