MODA TASARIMI PROGRAMI İLE TEKİŞ LASTİK AR-GE ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı, 8 Mart Salı günü Tekiş Lastik'i ziyaret ederek firma yetkilileri ile görüşmeler yaptı. Ürün gamı olarak; Dar dokuma lastiği, kolon, şerit, kedi-köpek tasması, evcil hayvan kostümleri, lastikli kemer, polip şerit çeşitleri, desen, çok çeşitli baskılı konfeksiyon lastik çeşitleri ile yılda 3 milyon metreden fazla üretim yapan Tekiş Lastik, Moda Tasarımı Programı öğrencilerimizden de freelance desen çalışmaları alarak, öğrencilerimizin bütçelerine katkıda bulunmak istedi. Teknik gezinin tamamlanmasının ardından freelance desen çalışmalarının da detayları görüşüldükten sonra, MYO Moda Tasarımı Programı ile Tekiş Lastik arasında protokol imzalandı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/21/2022 - 12:05