“Muhasebe, Finansman ve Vergi Alanında Kariyer Yolculuğu”

T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Muhasebe ve Denetim Kulübü ve Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı iş birliğinde, 27 Şubat 2021 Cumartesi günü “Muhasebe, Finansman ve Vergi Alanında Kariyer Yolculuğu” adlı e-seminer düzenlendi. İKÜ Muhasebe ve Denetim Kulübü Eş Başkanı İbrahim Şahin CESUR ile İKÜ Muhasebe ve Denetim Kulübü Danışman Hocası Öğr. Gör. N. Gözde BİRCAN’ın moderatörlük görevini üstlendiği seminerde; T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Gelir Uzmanı Hakan DEMİR tarafından muhasebe, finansman ve vergi bilimlerinin önemi, muhasebe, finansman ve vergi bilimleri arasındaki ilişki ve olması gereken hiyerarşik yapı, muhasebe, finansman ve vergide kariyer alanları, mesleki zorluklar ve avantajlar hakkında bilgi verildi. Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 14:10