Öğr. Gör. A. Berrak Köten, “Pandemi Döneminde Bankacılık Sektörünün Likidite Yapısının Etkinlik Analizi” Başlıklı Makalesini Sundu

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık İkinci Öğretim Program Başkanı Öğr. Gör. Ayşegül Berrak Köten, 7-8 Nisan 2021 tarihlerinde “The Challenges Surrounding COVID-19 Pandemic: Economic, Social and Behavioral Response to Epidemic” teması ile düzenlenen “The International Symposium on Business, Economics & Education, ISBE 2021”de “Pandemi Döneminde Bankacılık Sektörünün Likidite Yapısının Etkinlik Analizi / Efficiency Analysis of The Banking Sector’s Liquidity Structure During The Pandemic Period” başlıklı makalesi ile sunum yaptı.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/14/2021 - 13:54