ÖĞR. GÖR. DR. N. GÖZDE BİRCAN, BADEN WUERTTEMBERG COOPERATIVE STATE UNIVERSITY (DHBW)-LOERRACH’DA DERS VERDİ

İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. N. Gözde Bircan, 2019-2020 Proje Dönemi kapsamında Erasmus+ KA131 Avrupa Ülkeleri Personel Ders Verme Hareketliliği ile Almanya’daki Baden Wüerttemberg Cooperative State University (DHBW)-Loerrach’da misafir öğretim görevlisi olarak görev aldı.

Öğr. Gör. Dr. N. Gözde Bircan, 18-22 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen hareketlilikte; “Uluslararası Finansal Raporlama ve Muhasebe Standartları Kavramsal Çerçevesi”, “TMS-1 Finansal Tabloların Sunuluşu Standardı” konularında yüz yüze ve “TMS-2 Stoklar Standardı” konusunda ise online olarak uluslararası öğrencilere ders verdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/06/2022 - 14:27