Öğr. Gör. Emin Aksan, “1. Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar Kongresi”nde Bildirilerini Sundu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı akademisyenlerinden Öğr. Gör. Emin Aksan; tıp bilimleri, eczacılık, ebelik, sağlık yönetimi, halk sağlığı ve epidemiyoloji, koronavirüs, yaşlı bakımı gibi konuların işlendiği “1. Uluslararası Sağlık Bilimlerinde Multidisipliner Çalışmalar Online Kongresi”nde, “Kovid-19 Pandemisine İlişkin İnternete Yansıyan Ulusal Haberlerin İçeriklerinin Değerlendirilmesi (2020 Yılının İlk Dört Ayı)”, “Yaşlı Bakımı Konusu Hakkında Türkiye’de Yapılan Lisansüstü Tezlerin İçeriklerinin Değerlendirmesi” ve “Sağlıkta Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliğine İlişkin İnternete Yansıyan Türkçe Haberlerin İçeriklerinin Değerlendirilmesi” başlıklı bildirilerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/08/2020 - 10:21