Öğr. Gör Emine Anık, Öğr. Gör. Merve Bayraktar ve Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz’ın Bildirileri “4. Uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi”nde Yayınlandı

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi Programı’ndan Öğr. Gör Emine Anık, Dış Ticaret Programı’ndan Öğr. Gör. Merve Bayraktar ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı’ndan Öğr. Gör. Canan Bulut Korkmaz’ın “Türkiye’de Pazarlama Açısından Medikal Turizm ve Sürdürülebilirlik (Medical Tourism and Sustainability in terms of Marketing)” başlıklı bildirileri, “4. Uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi & The Economic Research and Financial Markets Congress with International Participation (IERFM)”nde yayınlandı.

Kongre bildiri kitabı için tıklayınız…

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 11/11/2020 - 11:56