Öğr. Gör. Gözde Kuzu, Sponsorluk Dersinde Ilgaz Güler'i Konuk Etti

İKÜ Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Program Başkanı Öğr. Gör. Gözde Kuzu’nun İletişim Sanatları Bölümü, Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nda verdiği “Sponsorluk” dersi kapsamında, 21 Nisan 2021 Çarşamba günü Spectrum Brands Inc. Türkiye Ülke Müdürü Ilgaz Güler’in konuşmacı olduğu e-seminer düzenlendi. Sponsorluğun reklam, pazarlama ve halkla ilişkiler amaçlarına dikkat çeken Güler, gerçekleştirdikleri sponsorluk projelerini, sponsorluk iletişim sürecini ve spor takımları sponsorluğunun pazarlama aracı olarak kullanılmasının marka imajına etkilerini örneklerle anlattı. İletişim alanında kariyer planlayan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan ve deneyimlerini aktaran Güler, seminer sonunda yaptığı yarışmada başarılı olan öğrencilere hediye verdi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 18:11