Öğr. Gör. Tuğba Çedikçi Fener, Uluslararası CEO (İletişim, Ekonomi, Organizasyon) Sosyal Bilimler Kongresi’nde Bildiri Sundu

Uluslararası CEO (İletişim, Ekonomi, Organizasyon) Sosyal Bilimler Kongresi, Bosna Hersek Gorazde Üniversitesi ev sahipliğinde; Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Central Asian American University, Muş Alparslan Üniversitesi, Kıbrıs Batı Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve CEO Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) iş birliğiyle gerçekleştirildi. 18-20 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılan kongrede; İKÜ Meslek Yüksekokulu (MYO) Sağlık Kurumları İşletmeciliği Program Başkanı Öğr. Gör. Tuğba Çedikçi Fener “Kurum Kültürünün Toplam Kalite Yönetimi Başarısına Etkisi” başlıklı bildirisini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/18/2021 - 10:04