Öğr. Gör. Tuvana Eroltu Esenyurt Üniversitesi’nde “Beden Dili ve Diksiyon Semineri” Verdi

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Tuvana Eroltu, 28 Kasım Perşembe günü Esenyurt Üniversitesi’nde “Beden Dili ve Diksiyon Semineri” verdi. Beden dilinin doğru kullanımının etkili iletişime katkıları ve etkili hitabetin önemini vurgulayan Eroltu, seminer boyunca öğrenciler ile interaktif çalışmalar yaptı. Hocamız özellikle kabin memuru mülakatlarında beden dili hâkimiyeti, nefes kontrolü ve ses tonunun doğru kullanımın başarı şansını arttırdığını belirtti. Seminer sonunda Esenyurt Kariyer Merkezi’nin hazırladığı katılım belgeleri öğrencilere takdim edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 12/04/2019 - 11:12