Onur Air Kabin Hizmetleri Başkanı Tülay Bulut ile Havacılık Söyleşisi

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, havacılık sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda kabin memuru alımı konusu üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. 2 Aralık Pazartesi günü 13.00-14.00 saatleri arasında Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Onur Air Kabin Hizmetleri Başkanı Tülay Bulut konuşmacı olarak katıldı. Konuşmasında tüm Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine kabin memuru alımlarında kapılarının açık olduğunu belirten Bulut, Onur Air olarak öğrencilerin stajlarına da destek olacaklarının müjdesini verdi. Kabin Memurluğu mesleğinde farkındalığın ve yabancı dilin önemine değinen Bulut, istihdam konusunda ise Onur Air’in her yıl 300 yeni kabin memurunu bünyesine kattığını belirtti. Etkinlik sonunda Bulut’a Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Program Başkanı Öğr. Gör. Tuvana Eroltu ile Öğr. Gör. Sayın Oya Işıkçı tarafından Atatürk tabağı ve plâket takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 12/04/2019 - 11:21