"Özel Sağlık Sektöründe Kariyer Olanakları ve Beklentiler" Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ile Memorial Bahçelievler Hastanesi arasındaki iş birlikleri kapsamında, moderatörlüğünü Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör. Emin Aksan'ın yaptığı "Özel Sağlık Sektöründe Kariyer Olanakları ve Beklentiler" başlıklı seminer düzenlendi. 2 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen etkinliğe, Memorial Bahçelievler Hastanesi Başhekimi & Direktörü Dr. Sevim Şuekinci konuşmacı olarak katıldı. Seminerde; özel hastaneciliğin Türkiye’deki durumu, Memorial Sağlık Grubu hakkında genel bilgiler ve sektörün ihtiyacı olan nitelikli personel alımı, yetiştirilmesi gibi konular anlatıldı. Seminer sonunda İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici tarafından konuğumuza plaket takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/19/2022 - 11:48