“Pazarlama Dünyasında Yeni Normal”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), 12 Ocak 2021 Salı günü “Pazarlama Dünyasında Yeni Normal” başlıklı e-seminer düzenledi. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı tarafından organize edilen etkinliğe, Spectrum Brands Inc.Türkiye Ülke Müdürü Ilgaz Güler konuşmacı olarak katıldı. Seminerde; pandemi döneminde pazarlama iletişimi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler, tüketici kazanma stratejileri, rekabet koşullarında hedef kitle ile sürdürülebilir iletişim, dijitalleşme ile beraber güncel pazarlama uygulamaları, pandemi sürecini dijitalleşen yöntemler ile avantaja dönüştürme gibi pek çok konu konuşuldu. Öğrencilerin merak ettikleri soruları da yanıtlayan Güler, yeni normale uyum sürecinde işletme ve tüketici arasında uzun vadeli iyi ilişkiler geliştirme konusunda önemli noktaları belirterek tavsiyelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/01/2021 - 13:19