Seyredelim Bu Alemi Görsel Tasarım Sergisi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Seyredelim Bu Alemi Görsel Tasarım Sergisi, Öğr. Gör. Tuğçe Dilara Kurtoğlu öncülüğünde 1. sınıf öğrencilerinin 2 dönem boyunca üzerinde çalıştıkları ödevlerden derlenmiştir. Serginin ana sütunlarını 3 ana tema oluşturur. Daydream, Level Up ve Digitalscapes. Daydream hayallere dalmak hayal kurmaktır. Tasarım sürecinin ilk adımına ısınan öğrenciler, özgün fikir ve tasarım üretme peşinde günboyu hayallere dalarlar. Seviye atlamak anlamına gelen Level Up, eğitim yılının başından bu yana öğrencilerin kayda değer gelişimlerini vurgulamaktadır. Digital ve landscape kelimelerinin birleşmesiyle oluşturduğumuz Digitalscapes'i dijital manzaraları adreslemek için kullanıyoruz. Öğrenciler dijital ortamda yıl boyu üzerinde çalıştıkları tasarımlarla özgün bakış açılarını ortaya koyarak bir nevi içsel dijital manzaralarını ürettiler. Sergi genç tasarımcılarımızın sıfır noktasından içsel dünyalarını yansıtabilme aşamasına varışlarının bir manifestosu.

Öğrencilerimiz  tasarımlarıyla yarattıkları farkı sergileme diliyle de ortaya koydular. 17 Mayısa kadar 360 derece asılmış tasarımları kendi etrafınızda dönerek seyredebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/10/2018 - 16:09