Siber Psikoloji

Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı Programı tarafından 20 Kasım 2014 tarihinde Siber Psikoloji başlıklı etkinliğimiz meslek yüksek okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden hocamız Dr. Öğr. Üyesi Melis Seray Özden Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerine ve katılımcılara siber psikoloji, internet bağımlılığı, siber zorbalık, oyunlar ve saldırganlık, teknoloji bir araç mı? amaç mı?, teknoloji ne kazandırdı?, On-line davranışşal reklamcılık, teknoloji hasarları, internetin sağlıklı kullanımı, sanal harcama, 3-Boyutlu görüntüler, kişiler arası ilişkiler, sosyal medya konularını içeren sunumunu gerçekleştirmiştir.

Sunumda güncel konular görsel araçlarla desteklenerek sunulmuştur ve katılımcılar tarafından yoğun bir ilgi görmüştür.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:22