Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi H. Neyir Tekeli, Turizm Aktüel’in Konuğu Oldu

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi H. Neyir Tekeli, 12 Haziran Cuma günü saat 21.30’da Turizm Aktüel’in Instagram hesabında, moderatörlüğünü İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nden Doç. Dr. Volkan Altıntaş’ın üstlendiği canlı yayına katıldı. “Turizmde Yeni Dönem” başlığı ile COVID-19 sonrası havaalanları ve havacılık sektörü üzerine konuşan Dr. Öğr. Üyesi H. Neyir Tekeli, katılımcıların sorularını yanıtladı. Dünyada ve Türkiye’de turizm, hava alanları ve hava yolu şirketlerinin son durumlarının irdelendiği yayında, havacılık programlarında okuyan ve aday öğrenciler ile havacılık sektörünün geleceği tartışıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 06/18/2020 - 10:15