Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Mülakat Heyecanı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı’ nın ilk mezunları THY’ nin yılda 1 defa Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programları için yaptığı mülakata davet edildi. İşletmecilik Meslek Yüksekokulu çatısı altında yer alan İşletme Yönetimi Programı’ ından Öğr.Gör. Gözde BİRCAN, Sivil Havacılık Havacılık Kabin Hizmetleri Programı’ ndan Öğr. Gör. Tuvana EROLTU ve Yabancı Diller Bölümü’ nden Okt. Zehra ÇOBAN’ ın hazırladığı mülakata hazırlık çalışmasında, öğrenciler sırası ile DYNED sınavına yönelik İngilize yazılı ve sözlü sınava, Türkçe yazılı ve sözlü sınava ve psikolojik mülakata tabi tutuldu. Mülakat hazırlık çalışmasının ardından öğrencilere seviyeleri ile ilgili geri bildirimde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 07/18/2018 - 11:53