SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE DÖNGÜSEL DÖNÜŞÜM SEMİNERİ

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı tarafından 4 Mart 2022 Cuma günü Sürdürülebilirlik ve Döngüsel Dönüşüm temalı bir seminer gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Nilgün Demirhan’ın üstlendiği etkinliğin açılış konuşmasını Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kesici yaptı. LC Waikiki Çevresel Sürdürülebilirlik Grup Müdürü Arzu Konyalı, Ekoteks Laboratuvar ve Gözetim Hizmetleri, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Sorumlusu ESMA Demirkaya TURAN,  TEKİŞ Lastik AR-GE Müdürü Remzi Durmuş  ve Colin’s Kadın Denim Tasarım Müdürü Uğurhan Uzun’un konuk olduğu seminerde; sürdürülebilirlik ile ilgili kurumsal olarak yapılan çalışmalar, Türkiye ve dünyadaki sürdürülebilirlik ve recylce pazarının mevcut durumu ve geleceği hakkında detaylı bilgilendirmelerin ardından sürdürülebilirlik alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu. Etkinlik, konuklara teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/21/2022 - 11:59