“Televizyonda İyi Bir Hikâye Yaratmak” Semineri

NTV’de “Geri Sayım”, “Piyasa Ekranı”, “Çarşı Pazar Ekonomi” ve “İyi Hikâyeler” programlarını hazırlayıp sunan Berfu Güven, 17 Şubat Pazartesi günü İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) öğrencileriyle buluştu. Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Televizyonda İyi Bir Hikâye Yaratmak” başlıklı seminere konuşmacı olarak katılan Berfu Güven, öğrencilerimize medyadaki kariyer basamakları hakkında bilgi verirken televizyonda iyi bir hikâye yaratarak program hazırlama süreçlerinden bahsetti. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nın düzenlediği etkinlikte, öğrencilerimiz televizyonda programların yayın süreçleri hakkında fikir sahibi olarak medya kuruluşlarının işleyişi ve izleyicilerde etki yaratacak programların çıkış noktaları ile ilgili gerçek hikâyeleri dinlediler.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/20/2020 - 09:20