Türkiye Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD), 18 Mart’ta düzenlediği iftar yemeğinde sektör temsilcilerini, akademisyenleri ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Wish More Hotel’de gerçekleştirilen davette, İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu yetkilileri de yer aldı.
İftar programına; Zeytinburnu Kaymakamı Âdem Uslu, TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv, TRİSAD Yönetim Kurulu üyeleri ve TRİSAD Eğitim Sorumlusu Murat Tataoğlu gibi önemli isimlerin yanı sıra, İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özer, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gözde Kuzu Uluçay ve Öğr. Gör. Kerem Yücesan, Moda Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Neslihan Tokat Ozan, Öğr. Gör. Merve Kahveci ve ilgili akademisyenler katıldı.
TRİSAD yönetimi ve davetlilerin çeşitli konuşmalar yaptığı programda; sektörün mevcut durumu, gelecekteki iş birlikleri ve eğitim-sanayi entegrasyonu üzerine fikirler paylaşıldı.
Etkinlikte, sektördeki güncel gelişmeler ve iş birliklerinin yanı sıra, TRİSAD’ın eğitim alanındaki projeleri de gündeme geldi. Üniversiteler ile sanayi arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekilen konuşmalarda, gençlerin sektöre kazandırılması için atılacak adımlar vurgulandı.
Mar
20
2025
0