Türk Hava Kurumu (THK) 45. Olağan Büyük Genel Kurulu

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin havacılık sanayisini kurmak; askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlama misyonu ile kurulan Türk Hava Kurumunda genel kurul toplandı. Kurulda yeni yönetim için görüş bildirilmesi ile birlikte tüm şube başkanları havacılığa katkı sağlamak amacıyla bünyelerinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Türkiye’den tüm şube başkanlarının katılımı ile gerçekleşen kurula ilk defa tüm Türkiye geneli üniversitelerden çağırılan akademisyenler de delege olmuştur. Uçuş Harekat Yöneticiliği Program Başkanı Öğr.Gör. Nur Tuğçe Doğan delege olmaya hak kazanarak İstanbul Kültür Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak Türk Hava Kurumu (THK) 45. Olağan Büyük Genel Kurulu’na destek verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:54