“Uçtan Uca Operasyon Yönetimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı, 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü “Uçtan Uca Operasyon Yönetimi” başlıklı e-seminer düzenledi. Moderatörlüğünü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. Sınıf Temsilcisi Sevgi Rabuş ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf Temsilcisi & İKÜ MYO Öğrenci Temsilcisi Caner Gökay Guguk’un üstlendiği etkinliğin konuğu, WORLDEF GLOBAL EVENTS Etkinlik Operasyonları Yöneticisi Gizem Gayretli oldu.

Gayretli, konuşmasına operasyonun kendisine sağladığı artılar ve bu alanda dikkat edilmesi gereken noktalardan bahsederek başladı. Ardından geçmişten günümüze halkla ilişkiler deneyimlerinin kendisine kazandırdığı birtakım özelliklere değinerek; verimli zaman kullanımı, paydaşlarla iletişimin sürdürülebilirliği konularına dikkat çekti. Gayretli, operasyon süreçlerinde takım ruhunun öneminin, bu sürecin karşılıklı güvenden beslendiğinin altını çizdi. Ayrıca halkla ilişkiler uygulama alanlarından kriz yönetimi konusu üzerinde durarak; kriz öncesi, kriz anı ve kriz sonrası dönemlerde kurumların zorlu sürecin başarıyla üstesinden gelmeleri konusundaki uygulamalardan bahsetti.

Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından, WORLDEF Business School tarafından “Online E Ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı” çekilişi gerçekleştirildi. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/12/2021 - 17:38