“Uçuş Harekat Uzmanı Eğitim İçeriği Hazırlama Çalıştayı”

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 27-29 Mart 2024 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen “Uçuş Harekat Uzmanı Eğitim İçeriği Hazırlama Çalıştayı”na, İstanbul Kültür Üniversitesi’ni temsilen Uçuş Harekat Yöneticiliği Programı Eğitim Müdürü Öğr. Gör. Murat Nizam katıldı. Öğr. Gör. Nizam, dispeçer eğitimine önemli katkılarda bulundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından hazırlanan "TEC-Uçak Sistemleri ve Motorları" başlıklı eğitim kitabı; çalıştay boyunca detaylı bir şekilde incelenerek, dispeçer eğitimi materyalleri arasında yer alacak şekilde başarılı bulundu. Bu katılım, İstanbul Kültür Üniversitesi'nin havacılık sektöründeki eğitim standartlarını yükseltmeye, sektör profesyonelleri arasında bilgi ve beceri birikimini artırmaya yönelik taahhüdünü bir kez daha ortaya koydu.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/04/2024 - 13:29