''Ülkeler Değişir Şiddet Değişmez, Şiddete Hayır'' Temalı Sergi Açıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İşletmecilik Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı tarafından düzenlenen Ülkeler Değişir Şiddet Değişmez, Şiddete Hayır temalı serginin açılışı, 10 Aralık 2015 Perşembe günü Saat 13.00'te İncirli yerleşkesinde gerçekleştirildi. İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Semahat Demir’in de katıldığı açılış töreninde öğrencilerimiz geçen yıl trajik şekilde hayatını kaybeden arkadaşları Özgecan ASLAN ve adını bilmediğimiz tüm şiddete maruz kalmış kadınlar için ülkelerdeki kadına şiddet durumlarını anlatan tasarımlarını sergilediler. Gelecekte şiddetin her türlüsünün yok olması ve gelecekte hiçbir tasarımcının şiddete rastlamaması umuduyla açtığımız sergimiz iki hafta İstanbul Kültür Üniversitesi İncirli yerleşkesi zemin katında sizlerle buluşacak.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/10/2018 - 13:18