UTED Dergi Yazarı Dr. Öğr. Üyesi Devrim Gün ile Söyleşi

İKÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Uçuş Harekât Yöneticiliği Programı, 23 Ekim Salı günü UTED dergi yazarı ve aynı zamanda bir üniversitede Sivil Havacılık Yüksek Okul Müdürü olarak görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Devrim Gün ile söyleşi düzenledi.

Uçuş Harekât Yöneticiliği Program Başkanımız Öğr. Gör. Nur Tuğçe Doğan ile birlikte gerçekleştirilen söyleşide, Dr. Öğr. Üyesi Gün Uçuş Harekât Yöneticiliği Programı öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin havacılığa bakış açısının şekillenmesi amacıyla havacılık sektöründeki gelişmeleri istatistiki olarak yorumladı.

Öğrencilerimiz, ileride bir parçası olacakları havacılık sektöründe önem arz eden ‘dereguation’, ‘fuel dumping’, ’hijacking’, ’JAR’, ‘VFR-IFR Flight’, ‘Frequent-flyer program’ kavramları ve A380, A340, Boing747

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/01/2019 - 16:50