Yener Çevik 19 Mayıs`ta Kültür’lü Gençlerle Buluştu

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında “Yener Çevik 19 Mayıs’ta Kültür’lü Gençlerle Buluşuyor” başlıklı e-söyleşi düzenledi. Yönetmen Tayfun Belet, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf Temsilcisi & İKÜ MYO Öğrenci Temsilcisi Caner Gökay Guguk ile Optisyenlik Programı 1. Sınıf Temsilcisi Zeynep Bilici’nin moderatörlük görevini üstlendikleri etkinliğin konuğu, Sanatçı Yener Çevik oldu. Konuşmasına hayatından örnekler vererek başlayan Çevik, gençlere umut etmekten asla vazgeçmemeleri gerektiğinden, hedefler doğrultusunda daima çaba göstermenin öneminden bahsetti. Etkinlik, katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından tamamlandı.

Katılımından dolayı Yener Çevik’e teşekkür ederiz.

Etkinliğin tekrarını izlemek için…

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 09:31