“Yeni’den Düşl E-Atölye Serisi”nin İlk Konuğu Birol Güven Oldu

İKÜ Meslek Yüksekokulu (MYO), “Kültür Yaşamdır” temasıyla 6 Kasım 2020 Cuma günü “Yeni’den Düşl E-Atölye” serisinin ilkini gerçekleştirdi. “Fikrim Sen’de” sloganıyla başlayan e-atölyenin ilk konuğu, Çocuklar Duymasın, Seksenler, En Son Babalar Duyar, Mandıra Filozofu gibi projelerin Senaristi ve Yapımcısı Birol Güven oldu. Etkinlikte; endüstrileşme sonrası çalışma olanakları, hikâyeleştirme yönteminin yaşamımıza katkısı ve yeni nesil çalışma olanakları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  Birol Güven, etkinlik sonunda öğrencilerimizden geçtiğimiz 5 yıl içerisinde hayatlarında nelerin değiştiğini düşünmelerini ve gelecek 5 yıl içindeki değişimlere yönelik öngörülerde bulunmalarını istedi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen e-atölye serimizin ilkine katılım ve ilgi çok büyüktü. Birol Güven’e davetimizi kabul ettiği için teşekkür ederiz.

Etkinliğin tekrarını izlemek için tıklayınız…

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/09/2020 - 13:55