İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nde İnovatif Sohbetler

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Meslek Yüksekokulu (MYO) Moda Tasarımı Programı, “Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi” dersi kapsamında İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi’ne (TTO) gezi düzenledi. 6 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Alparslan Güzey, Girişimcilik ve Şirketleşme Sorumlusu Ece Çaygöz ve Proje Geliştirme Uzmanı Fatma Ünal tarafından; teknoloji transfer ofisi, kuluçka merkezi, proje değerlendirme kriterleri ve süreçleri, yarışmalar, AB projeleri, bilimsel araştırma projeleri, marka, patent, yenilik, şirket kurma gibi konular hakkında açıklamalar yapıldı. Öğrencilerin iş fikirleri-projeleri ile ilgili bilgi alışverişinde de bulundukları ve farklı bakış açısı kazandıkları gezi, kuluçka ve teknoloji transfer ofisi merkezinin gezilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/21/2022 - 12:07