Öğr. Gör Emin Aksan, “TÜBİTAK 2237-A Sağlık Bilimleri Alanında Uygulamalı ve Teorik Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi”ne Katıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Program Başkanı Öğr. Gör Emin Aksan, 23-25 Kasım 2022 tarihleri arasında Afyonkarahisar AFBEL Termal Otel’de gerçekleştirilen ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin yer aldığı "TÜBİTAK 2237-A Sağlık Bilimleri Alanında Uygulamalı ve Teorik Araştırma Projeleri Hazırlama Eğitimi"ne katıldı. TÜBİTAK tarafından araştırma projelerine verilen desteklerin tanıtımı, proje yazımı, proje konusu, öncelikli alanlar, iş-zaman çizelgesi oluşturma, bütçe ve takip sistemi, patent oluşturma, projede özgünlük yöntem ve yönetimi, yaygın etki, makale yazımı gibi konuların işlendiği eğitimde, örnek uygulamalı proje de yazıldı.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/19/2022 - 11:22